Geestelijke voorbereiding....
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg Marjan
07 Juli 2009 | Nederland, Alkmaar
Achter op de motor gezeten, heb ik ook om een zegening voor onze tocht op het Soefiepad gevraagd, heb hierbij ook mijn schoenen (onderdeel van mijn verplaatsen) laten zegenen.
"De zegening is geen magische handeling in de zin van: "Nu kan ons niets meer gebeuren". Ze gaat veel dieper.
Ze betekent een oproep aan ons allen om onze verantwoordelijkheid in het dagelijks verkeer en op ons pad sereieus te nemen".
Nog maar een kleine drie weken en dan mogen we op weg.
Stevige wandelgroet, Annemieke
08 Juli 2009 - 19:13
Tom Schaap:
Beste Tini, Annemieke en Marjan,
Hier een berichtje van "een meeloper" in Turkije.
Voor Cedat zal het nog even doorstappen worden de komende 3 weken. Maar nu met Kyra er bij is hij niet meer zo eenzaam en een stuk aangenamer voor hem.
Ik kijk er naar uit om jullie in Edirne te ontmoeten en met z'n allen een mooie alternatieve route te vinden naar Istanbul.
Succes met keuzes maken wat er wel/niet mee gaat. In ieder geval het lekke matrasje maar thuis laten.
Tom
08 Juli 2009 - 19:13
Tom Schaap:
Beste Tini, Annemieke en Marjan,
Hier een berichtje van "een meeloper" in Turkije.
Tom